iPhone-bestellen.nl, iPhone abonnementen en iPhones te bestellen.

iPhone unlocken

Het unlocken van de iPhone

Als consument ben je gebonden aan je provider om van de iPhone gebruik te kunnen maken. De iPhone wordt door de toepassing van de simlock bij het grootste deel van de beschikbare abonnementen van deze provider gratis aangeboden. Zoals het met veel producten gaat is het echter ook mogelijk gemaakt om te kiezen voor het jailbreaken en unlocken van de iPhone, waardoor je met de simlockvrije iPhone zelf op zoek kunt gaan naar een provider, die aansluit bij je wensen.

Jailbreak is bij het unlocken van de iPhone de manier om via andere programma’s, dan alleen via iTunes toegang te krijgen tot de smartphone. Bij deze methode komt het erop neer dat het bestandsysteem van de iPhone zal worden geopend en daardoor wordt de mogelijkheid geboden om bijvoorbeeld de telefoon te activeren en als iPod te gebruiken en bovendien leidt het tot het unlocken van de iPhone, waardoor deze met elke andere simkaart ook kan werken

Het unlocken van de eerste iPhone, die door Apple op de markt werd gebracht kon al vrij snel. Hiervoor wordt gratis software ter beschikking gesteld, zodat je na het downloaden en het opvolgen van de verschillende stappen ineens een iPhone tot je beschikking hebt, die simlockvrij is gemaakt.

Een goed advies dat door ons gegeven kan worden is het direct bestellen van een simlockvrije iPhone via onze website. Deze geunlockte iPhones worden namelijk mét garantie geleverd zodat u altijd terecht kan mocht er wat niet lukken.