iPhone-bestellen.nl, iPhone abonnementen en iPhones te bestellen.

Review iPhone 3Gs

iPhone 3Gs onder de loep

De iPhone 3Gs is de opvolger van de iPhone 3G en zoals het gaat met opvolgers, zijn er enkele positieve veranderingen aangebracht bij de iPhone 3Gs. De ‘s ‘ als toevoeging voor de smartphone verwijst naar de grote snelheid ten aanzien van de toepassingsmogelijkheden zoals mobiel internet. Wij hebben de iPhone 3Gs uitgebreid getest op de verschillende toepassingen en eigenschappen, waarvan hieronder het resultaat kan worden vernomen.

Design iPhone 3Gs

Het uiterlijk van de iPhone 3Gs kent een fraai design en is verkrijgbaar in een aantal verschillende kleuren zoals zwart en wit. Door de strakheid van het model in combinatie met een afgeronde achterzijde ligt het toestel uitstekend in de hand. De afmetingen van de iPhone 3Gs zijn 11,6 bij 6,2 bij 1,2 centimeter.

Multimedia iPhone 3Gs

De Apple iPhone3Gs is op het gebied van multimedia mogelijkheden zeer uitgebreid te noemen. De iPhone 3Gs kent dan ook zowel een audio toepassing als een video toepassing. Je kunt dus met deze smartphone onder meer naar muziek luisteren, maar ook leuke videofilmpjes bekijken met een heldere weergave. Overigens kan er bij de aanschaf van de iPhone 3Gs met betrekking tot het geheugen een keuze gemaakt worden tussen de versie met 16Gb of de versie met 32 Gb.

Camera- en filmfunctie

De digitale camera in de iPhone 3Gs betreft een 3,2 megapixels camera, waarmee je naast het maken van de leukste foto’s ook nog eens filmpjes kunt opnemen met de videofunctie. Deze filmmogelijkheid is een extra toevoeging ten opzichte van de voorloper van de iPhone 3Gs. Een zeer scherp beeld en uitstekende beeldweergave op het scherm van de iPhone 3Gs is gegarandeerd.

Voice-control

De eigenschap voice-control is nieuw bij de iPhone 3Gs en biedt interessante mogelijkheden. Je kunt voice-control inschakelen door de homebutton enkele momenten ingedrukt te houden. Vervolgens kun je onder meer van de mogelijkheid gebruik maken om iTunes met je stem te bedienen.

Accuduur iPhone 3Gs

Onder optimale omstandigheden is er een standby tijd van de iPhone van 300 uur en er kan ongeveer rond de 300 minuten spreektijd verbruikt worden. De periode waarin de accu opgeladen blijft, hangt onder meer af van de intensiteit van de bruiker, maar kan als prima beoordeeld worden voor de reguliere gebruiker.

Internet en navigatie

Met de iPhone 3Gs kun je met een uitstekende snelheid van het internet gebruik maken. De pagina’s worden zeer snel geladen en ook het binnenhalen van e-mail gaat met een grote snelheid gepaard. Naast de GPS functie beschikt de iPhone 3Gs ook over een kompasmogelijkheid, die als aanvulling op het uitgebreide navigatiesysteem kan worden gezien.

De iPhone 3Gs is met alle toepassingen een volledig uitgeruste smartphone te noemen met als bijzonder kenmerk de grote snelheid van het product. Ideaal dus voor gebruikers, die van de snelheid willen profiteren.

Meer informatie over de Apple iPhone