iPhone-bestellen.nl, iPhone abonnementen en iPhones te bestellen.

Review iPhone 3G

iPhone 3G onder de loep

De iPhone 3G is uitgebreid getest en dat heeft aardig wat informatie opgeleverd om in onderstaande beoordeling over de iPhone te kunnen verwerken. De iPhone 3G review zal onder meer beknopte beoordelingen laten zien over de vormgeving, software, camera en de batterijduur, zodat een duidelijk beeld wordt verkregen van de mogelijkheden en eventuele beperkingen.

Vormgeving iPhone 3G

Het opvallendste kenmerk van het uiterlijk van de iPhone 3G is zeker de strakke vormgeving, waardoor er echt sprake is van een design smartphone. Bovendien is de achterkant afgerond, waardoor het toestel aangenaam in de hand ligt. Ook het gevoel dat de iPhone platter aanvoelt dan de werkelijkheid laat zien, is positief te noemen.

Software iPhone 3G

De mogelijkheid om software te installeren is een uitstekende eigenschap. De software wordt beschikbaar gesteld via App Store, waar een keuze gemaakt kan worden uit meer dan 70.000 verschillende applicaties. Om software te kunnen installeren is het wel noodzakelijk om over een iTunes account te beschikken.

iPod functie

Het is natuurlijk ideaal dat je met de iPhone 3G ook je favoriete muziek kunt beluisteren. Eenvoudig en simpel in het gebruik, waarbij je een grote opslagcapaciteit kunt hebben voor muzieknummers.

Camera iPhone 3G

De iPhone 3G beschikt over een digitale camera met 2 megapixels en dat leidt ertoe dat de beelden een prima weergave hebben, waarvan de helderheid en scherpte als uitstekend worden beoordeeld.

Batterijduur iPhone 3G

De batterijduur van de iPhone 3G is lang genoeg om een dag volledig actief te gebruiken. Dat betekent dus dat je zonder problemen een hele dag gebruik kunt maken van de iPhone 3G en er alles mee kunt doen van het maken van foto’s tot het bellen en van internetten tot het gebruik maken van het navigatiesysteem.

Mobiel internet iPhone 3G

De iPhone 3G beschikt over een goede snelheid voor de internetverbinding, zodat het laden van webpagina’s in elk geval flot genoeg verloopt net als het downloaden van e-mail. Uiteraard kan de snelheid altijd verbeterd worden, zoals inmiddels ook met de invoering van de iPhone 3Gs is gebleken.

Navigatie en GPS iPhone 3G

Door de toepassing van de Assisted-GPS is het heel eenvoudig om zeer nauwkeurig de locatie te bepalen. Deze toepassing kan gebruikt worden om je eigen positie op een kaart te kunnen zien. Bij het uitstippelen van een route zie je dan bijvoorbeeld of de stip, die knippert, zich nog op de paarse route bevindt. Een handige manier om met de iPhone je weg te bepalen.

Conclusie

De conclusie van bovenstaande beknopte iPhone 3G review luidt dat het een prima smartphone is met uitgebreide functies, maar waar nog wel verbeteringen aan kunnen worden toegebracht zoals een videofunctie en een langere batterij duur. Voor functies die niet aanwezig zijn, is er de iTunes store. Hier kunnen duizenden nieuwe functies voor je iPhone 3G aangekocht worden. Van de TomTom navigatiesoftware tot het gemakkelijk kunnen plannen van NS reizen.